Wat kost het?

Categorie: Kinderfeestje

 

Kinderfeestje / kindervliegerfeest

Maak van een kinderfeestje een vliegerfeest. Uw kind is jarig of u wilt als buurtvereniging wat leuks organiseren Een leuk idee is om een kinderfeestje te houden dat in het teken staat van vliegeren. Het Vliegerteam kan u daar bij helpen.

Wij bieden een ±  2,5 uur durend programma waarbij de kinderen (minimaal 6) eerst zelf hun vlieger kunnen maken. Op een door u uitgekozen locatie, (Kijk hier waar aan de locatie moet voldoen) waar wij onze stand opgebouwd hebben.

Wij zelf zullen ook vliegers van ons oplaten o.a. onze Chinese draakvlieger van 12 meter. Die op de traditionele manier is gemaakt van bamboe en rijstpapier, maar ook vliegers met heel veel trekkracht (powerkites), stuntvliegers en éénlijners.

 

De kosten:

Een groep van 6 t/m maximaal 10 kinderen €16,95 per kind *

Groep van meer dan 11 kinderen tot maximaal 15 kinderen. is standaard tot 10 kinderen €169,50 en voor elk kind dat meer is tot maximaal 15 berekenen wij €15,95 per kind extra *

*Exclusief reiskosten € 0,30 p/km. Berekend vanaf Eefde heen en terug.

heeft u zelf  suggesties dan kan dat in overleg. (hou hierbij rekening dat er extra kosten berekend kunnen worden)

Heeft u nog vragen over kinderfeestje of u wil een kinderfeestje  reserveren? Dan kunt hier vrijblijvend contact met ons op nemen. 

 

 

 

 Andere artikelen:

 

NieuwsbriefJoomla Extensions powered by Joobi

Website is onderdeel van

Wepa flyer