Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/2/vliegerteam.com/httpd.www/kinderfeestje/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 66 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/2/vliegerteam.com/httpd.www/kinderfeestje/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 69 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/2/vliegerteam.com/httpd.www/kinderfeestje/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 73

Disclaimer

Categorie: Algemeen

 

 

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

Het Vliegerteam: de bevoegde Het Vliegerteam van de webpagina;
gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);
u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;
de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.


Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Het Vliegerteam spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

 
 • Het Vliegerteam verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is experimenteel en voor particulier gebruik bedoeld.
 
 • Het Vliegerteam is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
 
 • Het Vliegerteam mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Het Vliegerteam is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
 
 • Behoudens deze disclaimer, is Het Vliegerteam niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.
 
 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.
 
 • Het Vliegerteam behoudt het recht om toestemming te weigeren voor het gebruik van materiaal op websites van derde.
 
 • Het is niet toegestaan om foto's / video's te publiceren van het team of van de vliegers zonder vooraf schriftelijke toestemming van Het Vliegerteam. Plaats bij de foto's altijd de bronvermelding met een werkende link naar events.vliegerteam.com.
 
 • Voor het gebruik van teksten, beeldmateriaal en overige. Dient u toestemming te vragen aan Het Vliegerteam. En daarbij de bron te vermelden met link als u er gebruik van mag maken.
 
 • het Vliegerteam behoudt het recht om foto's/video's die gemaakt zijn tijdens hun activieten te gebruiken op hun website en voor promotie. Zonder vooraf toestemming te vragen.
 
 • Hotlinking is niet toegestaan (b.v. afbeeldingen). Hotlinking is diefstal van dataverkeer dat op zijn beurt weer extra kosten met zich mee kan brengen. Het Vliegerteam zal dan indien dat het geval is de desbetreffende persoon er op aanspreken en eventueel een schadeclaim vorderen van maximaal €50.000,00
 
 • Het Vliegerteam behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Het Vliegerteam de toegang tot de webpagina monitoren.
 
 • Het Vliegerteam behoudt het recht om advertenties en links te weigeren die in strijd zijn met de wet, discriminerend zijn of die pornografische beelden/informatie bevatten. De betaalde kosten zullen dan ook niet terug betaald worden en daarover valt niet te discussiëren.

U zal Het Vliegerteam, diens teamleden, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

 

 

 

NieuwsbriefJoomla Extensions powered by Joobi

Website is onderdeel van

Wepa flyer